top of page

We zijn sinds 2009 een bekend gezicht voor financiële hulpverlening in de regio Apeldoorn. Onze kracht is dat we als klein kantoor en familiebedrijf heel veel aandacht hebben voor de persoon áchter de administratie. Een goede samenwerking met onze cliënten vinden we daar bij heel belangrijk. Vanuit die gedachte ondersteunen we inmiddels al ruim 15 jaar mensen met uiteenlopende achtergronden op financieel- en zorggebied.

Wie zijn wij

Als tweede generatie heeft Alieke van Beem in 2020 het stokje over genomen van haar vader Ad. We zijn een jong en informeel familiebedrijf: bij ons geen stropdas en we zitten gezellig met z’n allen in één ruimte. Ons team bestaat uit zeven bewindvoerders/mentoren, twee assistent-bewindvoerders en een stagiair. Alle generaties zijn daarbij vertegenwoordigd.

 

Onze dienstverlening bestaat uit bewindvoering, mentorschap en budgetbeheer. Bewindvoering als zelfstandige beschermingsmaatregel, maar ook gecombineerd met mentorschap. En als het bewind succesvol doorlopen is, want daar streven we naar, kan budgetbeheer een passende ondersteuning blijven als dat gewenst is. Via het menu vind je meer informatie over onze dienstverlening.

Werkwijze

Persoonlijke benadering met oog voor de mens áchter het financiële plaatje staat bij ons voorop. Dat betekent een eigen vaste contactpersoon voor iedere client, veel contact en open en eerlijke communicatie. Want eerlijkheid is belangrijk, bewind is immers een beschermingsmaatregel met veel impact op de persoonlijke vrijheid. Daarom willen we waar mogelijk ruimte geven voor zelfstandigheid. Maar eerlijkheid betekent ook dat we waar nodig zelf de regie houden. Júíst omdat we bewindvoerder zijn kunnen we objectief een gezonde financiële balans bewaken.

Betrouwbaarheid is daarbij belangrijk. Want als je persoonlijke vrijheid in moet leveren dan wil je dat alleen doen aan mensen die je er op kan vertrouwen dat ze in jouw belang handelen. Daarom werken we met bevlogen en betrokken collega’s, die allemaal gekwalificeerd zijn volgens de kwaliteitsvereisten van het Landelijk Kwaliteitsbureau (CBM). Het CBM laat ons ook jaarlijks controleren door een externe accountant. En ook onze branchevereniging Horus vindt kwaliteit belangrijk, ondersteunt ons met bijscholing en is inhoudelijk sparringpartner voor complexe situaties.

Uiteraard zijn we altijd transparant in wat we doen. Maar als client kun je ook vanaf je eigen device gewoon meekijken in je eigen dossier. Wil je meer informatie of wil je kennismaken? Neem gerust contact met ons op.

Kom jij ons team versterken?

Bekijk hieronder de vacatures en wie weet tot snel!

Vacature: Ervaren bewindvoerder

Als bewindvoerder beheer je zelfstandig een cliëntenbestand onder begeleiding van een ervaren mentor. Je taken omvatten onder andere contact met cliënten en instanties, schuldenbeheer, begrotingsopstelling en aanvragen van sociale inkomstenbronnen. Belangrijke eigenschappen zijn nauwkeurigheid, begrip voor de cliëntsituatie en professionele grensbewaking. Vereisten zijn een HBO/MBO-4 diploma, minimaal 2 jaar relevante werkervaring (bij voorkeur met OnView), en ervaring als zelfstandig benoembare mentor is een pré.

Vacature: Assistent-bewindvoerder

Als assistent-bewindvoerder werk je onder begeleiding om financiële zaken voor cliënten te beheren. Belangrijke eigenschappen zijn flexibiliteit, klantgerichtheid en oog voor detail. Een afgeronde HBO/MBO-4 opleiding en ervaring, bij voorkeur met OnView, zijn vereist. Groeimogelijkheden naar een zelfstandige rol als bewindvoerder zijn aanwezig.

bottom of page